Slide background
Slide background
Slide background

Fredrik Steen

Grundaren av Outdoor Challenge.  Träningserfarenhet: FD. elitsatsande friidrottare med flertalet medaljer från ungdoms-juniormästerskap i friidrott. Har jobbat som personlig tränare sen 2006 och driver företaget PT on the run.

Fredrik kör i Torslanda, Björkö, Hästervik och Onsala

Mikael Johansson

Mikael är en kampsportare som smittar av sig med sin energi och sitt driv. Har tränat Taekwondo i 20år och har svart bälte i 3:e Dan. Efter att ha tränat friidrott i tonåren har löpningen varit ett naturligt inslag vid sidan av all annan träning gennom åren. Mikael älskar att inspirera och stötta andra att nå sina mål och utvecklas.

Mikael kör i Sisjön

Marie Nilsson

Jag har ett stort intresse och passion för träning. Både inomhus och utomhus. Allt som får hjärtat att slå lite extra.
Min nyfikenhet att upptäcka och lära gör att det hela tiden finns nya erfarenheter.
Med gemenskap, glädje och energi vill jag få andra att hitta samma känsla. Det är lätt att motiveras när träning är rolig!

Marie kör i Slottskogen och Torslanda

Annika Sjöström

Har en bakgrund och nutida livsstil där träning och hälsa alltid varit en prioritet samt ett stort glädjeämne. Är även lite av en tävlingsmänniska vilket ledde mig till en plats i innebandylandslaget. Hjälmen på hyllan men tävlingsmänniskan finns kvar! Jobbar idag som personlig tränare och tycker det är roligt att få inspirera och pusha andra till att hitta glädjen i träning. Motto: Alla har tid, prioritera dig själv!

Annika kör i Hästervik

Katarina Swahn

Jag har en bakgrund kantad av fysisk aktivitet. Som 5-åring startade jag med klassisk balett.
Rytmisk gymnastik var i fokus under många år och de sista fem åren i karriären var jag med i landslaget.
Idag är jag dipl. funktionell tränare, lic. CrossNature-instruktör, dipl. klassisk svensk massör och kinesiolog och utbildad inom idrottsnutrition.
På senare tid har jag tränat mycket yoga och har utvecklat kombinationspass i yoga/funktionell träning på en yogastudio i Alingsås.
Att träna utomhus är fantastiskt oavsett väder, och att dessutom göra det i grupp ger extra energi till både kropp och själ!

Kör i Alingsås

Kristin Adolfsson

Träning, hälsa och välbefinnande har alltid varit en stor del av mitt liv.  Jag har arbetat som personlig tränare på heltid sedan 15 år tillbaka. Det är en sann glädje att få andra människor att må bättre genom en aktiv livsstil!

På fritiden tränar jag två flicklag i fotboll.

Kristin kör i Påvelund