Slide background
kettlebells

PT hemma – Vi kommer till dig!

Vi vill göra träningen så enkel och tidseffektiv som möjligt för er som kunder och erbjuder därför PT hemma. Vi tar med oss redskapen och träningen bedrivs i er trygga hemmiljö.

Inga resor till och från gymmet eller motionsanläggningen – snabbt och effektivt, vilket ger tid över för annat, samt en hög kvalité på träningen med hjälp av våra duktiga, professionella Personliga Tränare!

Vi tror på långsiktighet i träningen varför vi endast säljer träningsupplevelser om minst 10ggrs paket.

Passar du även på att köpa hem våra högkvalitativa och speciellt anpassade utrustningspaket kan du dessutom träna även på egen hand när lusten faller på.

Vi tror på starka relationer mellan tränare och kund varför vi alltid finns tillgängliga på telefon eller email. Vi vet att variation i träningen får lusten för fysisk aktivitet att öka, så oavsett om du vill bli starkare, rörligare eller få bättre kondition, kan du med fördel vända dig till oss.

Vi vill bli din pålitliga partner när det gäller hälsa, välmående och träning i ditt hem!

Kontakta oss här

Våra tränare

Fredrik Steen

Grundaren av Outdoor Challenge.  Träningserfarenhet: FD. elitsatsande friidrottare med flertalet medaljer från ungdoms-juniormästerskap i friidrott. Har jobbat som personlig tränare sen 2006 och driver företaget PT on the run.

Kristin Adolfsson

Träning, hälsa och välbefinnande har alltid varit en stor del av mitt liv.  Jag har arbetat som personlig tränare på heltid sedan 15 år tillbaka. Det är en sann glädje att få andra människor att må bättre genom en aktiv livsstil!

På fritiden tränar jag två flicklag i fotboll.

Marie Nilsson

Jag har ett stort intresse och passion för träning. Både inomhus och utomhus. Allt som får hjärtat att slå lite extra.
Min nyfikenhet att upptäcka och lära gör att det hela tiden finns nya erfarenheter.
Med gemenskap, glädje och energi vill jag få andra att hitta samma känsla. Det är lätt att motiveras när träning är rolig!

Annika Sjöström

Har en bakgrund och nutida livsstil där träning och hälsa alltid varit en prioritet samt ett stort glädjeämne. Är även lite av en tävlingsmänniska vilket ledde mig till en plats i innebandylandslaget. Hjälmen på hyllan men tävlingsmänniskan finns kvar! Jobbar idag som personlig tränare och tycker det är roligt att få inspirera och pusha andra till att hitta glädjen i träning. Motto: Alla har tid, prioritera dig själv!

Prisbild

 • PT Annika, Kristin och Marie
  8000 kr
  10 x 55 min inkl. telefon- och emailsupport
 • PT Fredrik
  10000 kr
  10 x 55 min inkl. telefon- och emailsupport
 • PT Annika, Krisitn och Marie
  14000 kr
  20 x 55 min. inkl. telefon- och emailsupport
 • PT Fredrik
  18000 kr
  20 x 55 min inkl. telefon- och emailsupport
 • PT Annika, Kristin och Marie
  27500 kr
  50 x 55 min inkl. telefon- och emailsupport
 • PT Fredrik
  37500 kr
  50 x 55 min inkl. telefon- och emailsupport

Om du vill dela upp betalningen kan detta göras över två månader.